El cantant Izal, enfonsat i irat per les acusacions d’assetjament sexual a fans

Rate this post

És un dels cantants de moda del panorama musical actual. Mikel Izal és la cara i l’ànima de la banda madrilenya de pop/rock Izal, una de les habituals als millors festivals del país. Avui, però, s’ha convertit en trending topic no per cap de les seves composicions, ni per haver fet un hit que encapçali les llistes. Avui l’han acusat d’assetjament sexual a través de les xarxes.

izal2

@izalmusic

Hi ha hagut un autèntic allau de comentaris explicant situacions compromeses protagonitzades, suposadament, pel músic nascut a Pamplona. L’autor d’El temblor o Pequeña gran revolución ha patit en les seves pròpies carns una tremolor que li ha suposat una petita gran revolució en el seu estat de nervis. No hi ha cap denúncia, però han estat vàries les usuàries que han pujat als seus comptes de twitter captures de pantalla de converses pujades de to amb el mateix implicat:

El mateix grup ha hagut de sortir al pas publicant una carta a Instagram on Izal s’ha mostrat enfonsat en un dels pitjors dies de la seva vida.

 

A post shared by IZAL (@izalmusic) on

El cantant ha negat “rotunda y categóricamente, cualquier acto de acoso, violación o actividad de carácter físico y sexual NO consentida”, i es reserva el dret a emprendre accions legals contra les persones que l’han acusat a les xarxes.

Anar a la font
Darío Porras

Powered by WPeMatico

Translate »