El Bordils renova Pau Campos i aposta per Gerard Farrarons al filial

Pau Campos i Lluís Ferrer seguiran al capdavant de l’Handbol Bordils el curs que ve, el vuitè del club a la divisió d’honor plata, segons ho ha anunciat el club en una nota la gran novetat de la qual és que Gerard Farrarons es farà càrrec del segon equip amb Josep Mitjà com a assistent.

Farra és Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. Durant els anys del Bordils a Plata les lesions l’han afectat molt greument. Tant, que el curs 2017/18 va jugar un sol partit, s’havia lesionat a l’estiu després de superar una lesió d’encreuats i, en la seva reaparició (2 desembre 2018), en només quatre minuts al parquet –va sortir en el 16:36 amb 10-6– va fer el 12-7 i, en caure després del llançament, es va tornar a fer mal– va patir una nova fractura. Fins el febrer del 2019 no va tornar a entrar en una convocatòria.

Campos dirigirà per novena temporada el primer equip del club, després del seu retorn ara fa un any. El també director tècnic de la Federació Catalana d’Handbol era l’entrenador de l’equip quan va pujar, en el seu quart curs i en el que era el tercer intent seguit en una fase (Girona, Zarautz i Zamora). Després de les primeres quatre permanències a Plata va emprendre l’aventura professional a l’handbol romanès. L’estiu passat tornava al club de casa per fer-se càrrec del primer equip, que malgrat la lliga s’acabés abans d’hora estava salvat per vuitè cop, el sisè amb ell de màxim responsable.

Anar a la font – El Punt Avui – Esports

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: