El Barça repetirà gira pels Estats Units aquest estiu

Rate this post

El Barça repetirà aquest estiu del 2018 una gira pels Estats Units. Enguany serà a Costa Oest i els blaugrana disputaran tres partits entre finals de juliol i principis d’agost.

Seran un total de tres enfrontaments que quedaran emmarcats en els dies 28 i 31 de juliol, i el 4 d’agost. Dies per tornar a agafar la forma després del Mundial de Rússia i on segur que hi faltaran moltes de les estrelles del Barça.

Un nou any pels Estats Units fent gira també per motius econòmics. El club blaugrana ha anunciat que aquesta decisió s’emmarca dins del Pla Estratègic establert. “Des del punt de vista de la implantació global de la marca Barça, el mercat americà és un territori prioritari a causa del fort creixement que viu el futbol en aquest país”, explica l’entitat. “Aquesta dinàmica posa el club en disposició de generar una gran quantitat de nous seguidors en un mercat en què l’esport és una indústria molt desenvolupada i en què la competència és molt forta”, afegeix.

Per tant, a més de portar l’equip als Estats Units, per al club és la gran ocasió per treure un bon rendiment econòmic del viatge. Una oportunitat per generar més ingressos, per acostar-se a partners estratègics i nous patrocinadors.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »