El Barça prescindeix d’Ilias Fifa, suspès per dopatge

Rate this post

Punt i final a la relació entre el BarçaIlias Fifa. Després de la suspensió de l’atleta per als propers quatre anys per dopatge, ara el club blaugrana deixa de renovar una de les seves estrelles de la secció d’atletisme.

L’entitat culer ha emès un comunicat assegurant que no renovarà Fifa “un cop finalitzi la present temporada”. Arran de les últimes informacions han acabat per fer el pas definitiu i trencar unes relacions que ja es van veure interrompudes el passat mes de novembre quan el Barça “ja va suspendre cautelarment l’atleta fins que es resolgués la seva situació”.

L’última informació respecte Fifa que ha fet vessar el got ha estat que l’agència espanyola antidopatge (AEPSAD) l’ha suspès per quatre anys per veure’s implicat en l’anomenada Operació Chamberí contra el dopatge. L’actual campió d’Europa de 5.000 metres no serà més del Barça.

Amb ell han estat suspesos pel mateix període Ayoub Mokhtar, excampió d’Espanya de 3.000 metres en pista coberta, el seu germà Idriss i El Mahdi Lahouifi.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »