El Barça obrirà delegacions a Lleida, Tarragona i Girona

La junta que encapçala Josep Maria Bartomeu ha aprovat obrir delegacions territorials del Barça les altres tres capitals de província de Catalunya: Lleida, Tarragona i Girona. La proposta, desenvolupada per l’Àrea Social del club conjuntament amb la Confederació Mundial de Penyes, preveu, segons paraules de l’entitat blaugrana, que “aquestes delegacions siguin oficines de representació, atenció, servei, comunicació i difusió d’activitats en el territori als socis de l’entitat, i que actuïn, també, com a seus socials a tots els efectes, de manera que puguin facilitar l’exercici del vot presencial en el moment que la Llei de l’Esport ho permeti”.

Aquestes oficines se sumaran a les ja existents a Barcelona i a les delegacions a l’estranger que el club té obertes a Nova York i Hong Kong. Les noves delegacions blaugranes al territori català també funcionaran com a “oficines de les respectives federacions territorials per apropar-se a les seves penyes i penyistes”, segons ha explicat el club mitjançant un comunicat. D’altra banda, la Fundació Barça també faran us d’aquestes noves oficines. 

Crítiques de Manifest Blaugrana

La plataforma de socis i seguidors del Barça, Manifest Blaugrana, ha manifestat el seu malestar per una decisió que van reclamar ja fa anys i critiquen la presència de la Confederació Mundial de Penyes en aquestes delegacions. “En quin moment la Confederació Mundial de Penyes s’ha convertit en òrgan de govern del Barça”, es pregunten.

El @FCBarcelona_cat porta des de 2010 incomplint la Llei Catalana de l’Esport. Se l’ha requerit per a que la compleixi i esmeni la irregularitat, i n’ n’ha fet cas. Ara, de cop i volta, li entren ànsies de compliment i ho fa de manera matussera com no pot ser d’altra manera.

— 🎗 Manifest Blaugrana 🎗 (@ManifestFCB) November 4, 2019

Anar a la font – Ara.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: