El Barça no ha descartat el retorn de Neymar i espera al gener

El Barça no ha descartat encara el retorn de Neymar. Així ho ha manifestat el directiu blaugrana Javier Bordas des de Colòmbia en declaracions a Efe, però no ha assegurat que la millor sigui provar el seu fitxatge en el proper mercat d'hivern.

El directiu, que participa a Medellín a la primera Cimera d'Economia Naranja, ha deixat oberta la possibilitat de fitxar l'estrella brasilera per al gener del proper any: "Ja es veurà. Tot és molt canviant en el futbol, ​​però Neymar és Neymar". "Mentre ell vulgui venir, nosaltres farem el que puguem perquè vingui", ha assegurat Bordas, que ha afegit que aquest retorn ha de ser "econòmicament viable".

"Per desgràcia" no va ser suficient, ha dit en referència a les exigents negociacions amb el PSG. "El cas de Neymar és un cas especial. És un jugador excepcional i que vol venir al Barça. No s'ha adaptat a París. Es va equivocar anant per allà. Ell mateix ho ha dit", ha afegit Bordas.

Messi Suárez Neymar Camp Nou EFE

EFE

Floretes de Neymar pare al Barça

Mentrestant, el pare de Neymar ha dit des de l'Edinburgh Sports Conference, a Escòcia, ha tornat a tirar floretes al Barça: "Un brasiler només vol estar on és feliç. I ell era molt feliç a Barcelona. Quan els seus amics li van preguntar si ell voldria tornar, això el va commoure".

Neymar Santos ha explicat que "vam lluitar per trobar un punt d'acord", però el PSG va ser molt rígid. Sobre el club francès ha afegit que "com a agent, un se sent feble quan no hi ha una estructura que et permeti sortir i arribar. No hi havia una clàusula de rescissió de contracte, i això va fer que les coses fossin molt difícils".

 

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: