El Barça es planteja fer alguna acció reivindicativa a la final de Copa

Rate this post

No hi ha res en ferm, però el Barça a través del seu portaveu Josep Vives ha deixat la porta oberta a emprendre alguna acció de caràcter reivindicatiu en aquesta final de la Copa del Rei contra el Sevilla. “Vivim una final en un entorn social i polític excepcional. Durant la setmana madurarem la situació i si el club ha de prendre alguna acció de cara a la final de Copa ho anunciarem”, ha explicat Vives.

Unes paraules que no fan més que deixar entreveure que el club podria fer una reivindicació com a institució per la situació dels presos polítics. L’afició per la seva banda ja ha pres la iniciativa i tenyirà el Wanda Metropolitano aquest dissabte de color groc quan soni l’himne espanyol.

Reiterant que “no és un una final qualsevol”, Vives ha demanat respecte per la llibertat d’expressió dels seus aficionats. I amb tot això s’ha referit al Camp Nou com “un temple de llibertat”. El portaveu blaugrana ha afegit sobre el fet d’acolorir el Wanda de groc i la reivindicació “ha de ser pacífica, respectuosa i democràtica”.

I com a institució han volgut allunyar-se de les possibles sancions per les accions que la seva afició farà a Madrid. “No ens volem situar en el pitjor dels escenaris”, ha explicat Vives. A més també ha confirmat que el president Josep Maria Bartomeu viurà el partit des de la llotja de l’estadi de l’Atlètic de Madrid: “La institució ha d’estar representada al camp i a la llotja”.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »