El Barça demana un crèdit de 100 milions per pagar les nòmines i a Hisenda

Rate this post

El Barça presenta els majors ingressos de la seva història, però també demana un crèdit de 100 milions d’euros. El diari El Confidencial explica que el club blaugrana hauria demanat als bancs un crèdit per afrontar les despeses de les nòmines del mes de juliol i també per pagar a Hisenda l’impost de societats.

Sembla que els esforços d’aquest últim any en les multimilionàries contractacions de Philippe Coutinho i d’Ousmane Dembélé han deixat el Barça sense diners. El problema arriba després d’haver de fer front al pagament obligat de 35 milions dels 120+40 de Coutinho, i a 35 més dels 105+40 de Dembélé.

Bartomeu Coutinho FCB

FC Barcelona

I gràcies al fet d’haver venut Neymar, que ha estat la principal raó d’aquests ingressos rècord, el Barça salva en cert sentit l’economia aquesta temporada.

Segons explica el mitjà El Confidencial, fonts pròximes al Barça han confirmat que estan negociant aquest elevat préstec amb Caixabanc i Banc Sabadell. Un fet que no és nou perquè en la temporada 2016/17 el club blaugrana ja va demanar un crèdit de 43 milions.

El Confidencial segueix la informació assegurant que només 100 milions són els que Barça ha de pagar en nòmines i més sumant l’impost de societats. En total els diners a pagar properament són 200 milions d’euros, principal motiu d’aquest crèdit sol·licitat.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »