“El aire apestaba”: Un famós músic víctima d’abusos sexuals, sobre Sánchez Dragó

"Firmé libros hoy y Abascal y Sánchez Dragó (que se ha jactado de haber tenido relaciones sexuales con 2 niñas de 13 años) estaban firmando en la caseta de al lado. El aire apestaba." La demolidora piulada contra els líders (funcionals i intel·lectuals) de la ultradreta  és del pianista anglès resident a Espanya, James Rhodes,  que va colpir l'opinió pública explicant els esgarrifants abusos sexuals que va patir sent un infant a la seva escola religiosa. Instrumental és el títol del llibre que el va catapultar a la maleïda fama, despertant l'empatia de qualsevol ésser humà amb un mínim de sentiments. Un relat no apte per a estómacs sensibles, salvatge, cru, inhumà. Un trauma que l'acompanyarà sempre, i que li fa esclatar contra aquells que frivolitzen amb l'abús sexual infantil.

James Rhodes piano @jrhodespianist

 @jrhodespianist

Això és precisament el que ha fet Rhodes: Esclatar contra personatges que es vanten de haver tingut relacions sexuals amb menors. Es refereix a Fernando Sánchez Dragó, autor de "Santiago Abascal. España vertebrada", el llibre que tots dos van signar durant el cap de setmana a la Feria del Libro de Madrid. Si Dragó i Abascal junts ja despertaven les nàusees de molts visitants de la fira, en el cas de l'anglès el fàstic era irremeiable… i ple d'indignació. Indignació que ha tornat a demostrar, per si quedava algun dubte, passant de parlar de "relaciones sexuales" a una paraula molt més concreta i directa: "Violar". 

James Rhodes Madrid @jrhodespianist

 @jrhodespianist

Els seguidors del pianista no han trigat en mostrar-li el seu suport , compadint-lo per haver viscut un moment tan desagradable i celebrant haver-se expressat sense embuts.

No estranya que Rhodes es queixés de la ferum que regnava a la Feria. Entre la naftalina i la pudor a segons quins llibres i segons quins personatges, l'atmosfera havia de ser irrespirable

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: