El 5% de militants del PDECAT se’n va amb Puigdemont

El portaveu del PDECAT, Marc Solsona, ha explicat aquest dilluns que el 5% dels seus associats -fa un any en tenien 15.000- s’han donat de baixa de el partit en les últimes setmanes per sumar-se a JxCat, el nou partit impulsat per Carles Puigdemont, encara que el mateix Solsona ha confirmat que l’expresident no s’ha donat de baixa.

Ho ha dit en roda de premsa telemàtica, després que la setmana passada la vicepresidenta de el partit, Míriam Nogueras, i altres membres de la direcció de l’PDECAT, com Lourdes Ciuró, Francina Vila, Maria Àngels Plans i Toni Postius, abandonessin l’executiva de la formació.

Solsona ha afirmat que les negociacions sobre la reordenació de l’espai polític continuen i que ara mateix, després de la constitució de JxCat, el PDECAT i la formació de Puigdemont són dos partits diferents que treballen “per arribar a acords electorals”.

“Algú vol que donem de baixa a la gent que ha fet el pas a Junts. No ho farem. Són ells els que ho han de fer, que cada associat prengui les seves decisions” ha afirmat en roda de premsa després de la reunió de la direcció, però ha deixat clar que “els nostres estatuts són clars amb relació a la doble militància -no la permeten-“.

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: