El 155 és com un “6 en 1”

Li presento el producte definitiu. El producte que qualsevol autoanomenat constitucionalista necessita. La millor manera de solucionar els problemes polítics aplicant arbitràriament la llei, que com tothom sap és la millor manera de solucionar els problemes polítics. El remei definitiu per tallar de soca-rel qualsevol reivindicació política dels enemics d'Espanya.

Amb vostè, la revolució que farà funcionar per sempre més l'engranatge d'encaix entre Catalunya i Espanya. Ja ha arribat, i per quedar-se, la lubricació definitiva de la “conllevancia”. Li presento el “155 en un”, l'oli constitucional multiusos que tot ho soluciona (o no).

El “155 en un” és molt més que el “3 en 1”, que el “6 en 1” o que “l'infinit en 1”. De fet és tot ells en un. Mai a la vida el número 155 havia servit per tantes coses (o més).

Amb el “155 en 1” digui adéu per sempre a les molèsties que li ocasionen els maleïts indepes dels nassos. Si vostè estima realment Espanya, ¿com és que encara no ha aplicat el “155 en 1” a la seva vida”? ¿O és que vostè diu que estima Espanya, però no com li diem nosaltres i, per tant, és un putu traïdor? Doncs si és així, vigili amic meu. Qui no obeeix la doctrina, a Llarena & Lamela va. I ja sap com s'hi torna d'allà. O  millor dir, com s'hi torna.

¿Té un indepe a la feina que està tot el dia dient que ha vist un programa de TV3, que els seus nens van a una escola on hi ha càmeres de gas i immersió lingüística, que segueix en Pig-Demont a twitter i va a les manis de la Diada a cridar proclames terroristes? Vostè necessita “155 en 1”.

Té un lazi al seu edifici que penja banderes indepes-gihadistes al balcó perquè les vegin els nens? ¿Té un veí que quan està a punt d'entrar a l'ascensor veu un altre veí obrint la porta del carrer i, en comptes d'entrar a corre-cuita i prémer el botó del seu pis per deixar-lo amb un pam de nas, s'espera per poder pujar junts i aprofitar el viatge per guanyar-se la seva confiança amb preguntes com “sembla que avui ha refrescat” i acabar adoctrinant-lo en la causa indepe? Vostè necessita “155 en 1”.

A la pesca salada del seu mercat hi ha una dependenta que més que dependenta és independenta? Quan es troba el seu peixater esmorzant al bar observa que si ha de triar entre un entrepà de catalana i un de “morcón” ibèric, sempre tria el primer per demostrar a tothom que és un enemic d'Espanya? Vostè necessita “155 en 1”.

Té un cunyat que després de dinar, a l'hora dels cafès, li treu una ampolla d'aquest invent del dimoni anomenat ratafia, mentre mira de reüll la llibreria on hi té la seva col·lecció del Cavall Fort i una Enciclopèdia Catalana. Sencera? Vostè necessita “155 en 1”.

“155 en 1” greixa cervells indepes obturats, protegeix la Pàtria d'indesitjables que volen votar, afluixa les ganes d'aventures que només condueixen a la indigència intel·lectual, suavitza i calma actituds perquè els colpistes entenguin que cal portar-se bé, atura la corrosió que provoca una minoria que vol imposar amb violència les seves idees totalitàries, evita la fractura social existent a Catalunya per culpa dels que volen separar-se d'Espanya i     lubrica eficaçment les relacions familiars trencades per culpa de l'odi.

“155 en 1” és la solució DE-FI-NI-TI-VA als seus problemes polítics. De venda en campanyes electorals i establiments autoritzats. Servim a domicili. VISA sí.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: