Ekaizer avisa d’una “possible explosió” de la candidatura de Manuel Valls

Rate this post

El periodista Ernesto Ekaizer ha manifestat al programa Versió Rac1 d’una “possible explosió” de la candidatura de Manuel Valls a Barcelona, si segueix la intenció d’Albert Rivera de pactar amb el partit ultra Vox a Andalusia. Valls, seguint el model dels partits democràtics francesos de fer un cordó sanitari al Front Nacional, s’hi oposa en rodó.

“Amb el seu discurs, Valls sobra a Ciutadans; s’està sotmetent a una possible explosió de la seva candidatura” , ha assegurat Ekaizer.

El periodista ha donat per fet que Rivera apostarà per foragitar el PSOE del govern andalús amb el PP i Cs. “A mi em sembla una mica arriscat que Manuel Valls digui que no hi ha pacte possible amb Vox; potser Valls ha entès el que ha transmès, però Rivera ha dit la veritat: que es plantegen la possibilitat de desallotjar el PSOE amb el PP i, veurem amb quin paper, amb Vox”, ha indicat.

Segons Ekaizer, Vox ara intenta una campanya de cara a les municipals i autonòmiques espanyoles, aprofitant que és acusació particular en el judici contra els consellers i dirigents de l’ANC i Òmnium. “A començaments de febrer començarà el judici del procés. Tindrem l’acusació popular [Vox] a la sala. Aquesta és la campanya de Vox per a les eleccions municipals. Serà una tribuna excepcional, una gran campanya”, ha assegurat.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »