Eduard Pujol: “No n’hi ha prou a resistir, cal comprometre’s en la República”

Rate this post

El portaveu adjunt de JxCat al Parlament, Eduard Pujol, ha assegurat aquest dissabte que ha arribat el moment de comprometre’s amb la república catalana perquè “no n’hi ha prou a resistir i persistir”.

Pujol ha fet aquestes declaracions durant la presentació de la Crida a Vilanova i la Geltrú. Un moviment polític que, segons ha dit, “ha nascut per morir perquè, a diferència de la resta de partits, que neixen amb la voluntat de reproduir-se, la Crida es dissoldrà quan s’aconsegueixi la república”. En aquest sentit, Pujol ha assegurat que la república catalana s’aconseguirà “a la manera de Pau Casals i no a la manera del Cid Campeador”.

El Foment Vilanoví de Vilanova i la Geltrú ha quedat petit aquest dissabte al vespre durant la presentació de La Crida. Més d’un centenar de persones han assistit a l’acte, en el qual també hi ha participat l’actor Toni Albà, l’exconsellera Marina Geli i l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras. 

En la presentació de la Crida, el portaveu adjunt de JxCat al Parlament, Eduard Pujol, ha explicat l’organització de La Crida i ha explicat que el pròxim 26 de gener serà una data important perquè se celebrarà el congrés constituent del moviment polític que impulsa Carles Puigdemont, Quim Torra i Jordi Sànchez. L’acte tindrà lloc al Fòrum de Barcelona. 

Durant l’acte, Pujol ha assegurat que l’any 2018 ha estat un any “duríssim” per a Catalunya i ha dit que l’Estat ha volgut un país que “s’esculés” entre les mans. Tanmateix, segons Pujol, “de manera col·lectiva tots hem estat capaços de mantenir-lo dempeus”.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »