Ecològicament, campanya de vídeos del CCPAE

El Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE) endega una campanya audiovisual per promoure els principis de la producció ecològica, els controls que es realitzen i l’etiquetatge dels aliments bio.

Sota el lema ‘Ecològicament’, la campanya va dirigida al sector agroalimentari i a les persones consumidores. El projecte consta d’un espot i de sis càpsules audiovisuals d’entre dos i quatre minuts que expliquen els principis i les normes de l’agricultura i la ramaderia ecològiques, les etapes de transformació i de comercialització a minoristes, a més de difondre el sistema de control i certificació i els requisits per a l’etiquetatge dels aliments bio.

Els vídeos s’aniran difonent a través dels canals de comunicació de l’entitat de control i certificació: web (http://www.ccpae.org/), Youtube (https://www.youtube.com/ccpae), Facebook (https://www.facebook.com/ccpae), Twitter (https://twitter.com/CCPAE) Instagram (http://instagram.com/ccpae), canals de missatgeria i butlletí de notícies.

L’Agència Catalana del Consum i l’etiquetatge alimentari

Des de l’Agència Catalana de Consum col·laborem amb el CCPAE en la difusió d’aquests vídeos, entre d’altres, per aquests dos motius:

  • promovem un consum responsable de productes, és a dir: moderat, informat, reflexiu i conscient, que inclou també conceptes com sostenible i de proximitat
  • vetllem perquè la informació alimentària sigui precisa, clara i fàcil de comprendre; que no indueixi a error a les persones consumidores i que s’informi adequadament segons les especificitats de la normativa.

Cal tenir en compte que a més de la informació referida estrictament als productes ecològics, l’etiqueta dels productes ha d’incloure altres informacions obligatòries. Podeu consultar quines són, a les nostres recomanacions d’etiquetatge d’aliments

Més informació:

  • Nota de premsa del CCPAE (vegeu)
  • Què és el consum responsable (vegeu)

gencat.cat – consum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: