Dustin Hoffman, acusat d’haver assetjat sexualment una jove el 1985

Rate this post

L’actor nord-americà Dustin Hoffman ha estat acusat avui d’haver assetjat sexualment una becària de 17 anys el 1985, una denúncia publicada avui per la mateixa dona en l’edició digital de la revista The Hollywood Reporter.

L’escriptora Anna Graham Hunter assegura que l’intèrpret, que ara té 80 anys, la va grapejar durant el rodatge de la pel·lícula Mort d’un viatjant i va parlar de temes sexuals de forma inapropiada amb ella.

“Em va demanar que li fes un massatge als peus el primer dia de rodatge, i ho vaig fer”, va indicar Hunter, de 49 anys. “Actuava de forma insinuant, em va agafar pel cul i em parlava de sexe. Un matí vaig anar al seu camerino per anotar el que volia d’esmorzar. Em va mirar, va somriure i es va prendre el seu temps. Després va dir: prendré un ou dur i un clítoris passat per aigua”, va agregar.

Segons el relat de Hunter, el seguici de Hoffman va començar a riure. “Jo vaig marxar, no tenia paraules. Vaig anar al lavabo i vaig plorar”, ha indicat la dona.

Hunter va detallar el presumpte maltractament que va rebre per part de Hoffman en un diari que va enviar a la seva germana en aquella època. La jove va passar cinc setmanes al costat de l’actor durant el rodatge d’aquella cinta.

En un comunicat, Hoffman ha respost a la denúncia de Hunter i ha lamentat l’episodi. “Tinc el més gran dels respectes per les dones i em sento horrible perquè qualsevol cosa que hagi pogut fer l’hagi posat en una situació incòmoda. Ho lamento. No reflexa qui sóc”, ha indicat el doble guanyador de l’Òscar per “Kramer contra Kramer” i “Rain Man”.

Les al·legacions es divulguen en un moment convuls per a la indústria audiovisual nord-americana, que viu immersa en una gran polèmica després de l’enorme escàndol que envolta Harvey Weinstein, un dels productors més poderosos de Hollywood. Desenes de dones han acusat Harvey de presumptes comportaments sexuals abusius i presumptes violacions.

Powered by WPeMatico

Translate »