Dulceida marxa de Twitter farta de les crítiques per la seva última publicació

Rate this post

La instagramer Dulceida ha deixat el seu compte de Twitter. Acostumada a les crítiques, com les que va rebre després de fer-se unes fotos a l’Àfrica. O quan van dir que va assistir a un festival homòfob. Ara la catalana ha dit prou cansada per l’enèsima polèmica que ha generat una de les seves publicacions. La influencer ha abandonat la xarxa social cansada de les crítiques ferotges que ha rebut gratuïtament per part dels usuaris. Fonts properes a Dulceida han assegurat a Divinity.es que no té cap intenció de fer cap comunicat i que ha decidit tancar-lo, “sin más”. Tot ve d’una foto que va compartir la setmana passada on se la veu al costat d’unes amigues, entre elles, Laura Escanes, a Eivissa, com a part de la promoció de roba de bany de la seva botiga oficial DulceidaShop.

Li criticaven, entre d’altres coses, l’absència de varietat de talles i cossos en la campanya publicitària. Cosa que xoca si tenim en compte que un dels vídeos més vistos del seu canal de YouTube correspon a la campanya Respeto, que lluita contra els estereotips.

Segons l’entorn de la influencer, “La gota que ha colmado el vaso ha sido el ataque masivo de críticas a las tallas de su última colección cuando ella solo ha querido hacer algo con amigas”. Unes fotos que han creat un debat a la xarxa:

“Muchas de las cosas por las que es criticada no solo las hace ella, pero al final se acaba llevando todos los palos. Da igual lo que haga“, diuen fonts properes a Dulceida. Fins i tot, la seva mare s’ha queixat amargament dient que “Leer tantas barbaridades de gente que no tiene ni idea al final cansa. ¿Con qué derecho faltan al respeto e insultan? Qué educación mas bonita tienen. Al final es una persona que se lo ha currado desde el minuto 0”. Una persona que a partir d’ara, es limitarà a fer publicacions a Instagram. 

Anar a la font
Darío Porras

Powered by WPeMatico

Translate »