Dues persones mortes en un accident d’helicòpter a l’Alt Urgell

Dues persones han mort aquest matí quan l’helicòpter amb el qual estaven fent tasques de manteniment s’ha estavellat al terme municipal de La Vansa i Fornols, a l’Alt Urgell. El sinistre ha tingut lloc cap a les dotze del migdia. Els efectius sanitaris que s’han desplaçat al lloc dels fets no han pogut fer res per salvar la vida dels dos ocupants de l’aparell.

Andorra. Es trobava realitzant tasques de manteniment a la zona quan, per causes que ara s’hauran d’investigar, ha caigut i s’ha incendiat sobre el paratge de Sant Marc. L’impacte ha provocat l’incendi de l’aparell, que ha quedat totalment calcinat. No s’ha pogut fer res pels dos treballadors que hi viatjaven.

L’helicòpter s’havia enlairat de l’aeroport de la Seu i es trobava a la zona de la Vansa i Fórnols fent tasques de manteniment de línies elèctriques, un servei habitual dins els que ofereix l’empresa. A causa de l’accident, el departament de Protecció Civil de la Generalitat ha activitat l’AEROCAT, el pla especial per a emergències aeronàutiques de Catalunya.

Segons ha pogut saber Altaveu, un dels difunts seria Haritz G.G, empresari propietari de l’empresa. Es tracta d’una persona coneguda també a Andorra perquè col·labora habitualment amb la societat Heliand. També, més recentment, havia adquirit Texbor, empresa andorrana que es dedica principalment a la fabricació d’eslingues per helicòpters.

Haritz G.C. ha perdut la vida en l'accident d'helicòpter.
Haritz G.G. ha perdut la vida en l’accident d’aquest migdia.

-seguirà ampliació-

altaveu.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: