Dos detinguts per una agressió homòfoba al metro d’Urquinaona

Rate this post

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos joves per una agressió homòfoba a l’estació de metro d’Urquinaona. Segons ha denunciat la víctima a través de les xarxes socials, els fets s’han produït a les sis del matí, quan un grup de quatre persones ha començat a assetjar-lo. Els dos arrestats estan acusats d’un delicte de lesions.

“Així de guapo m’han deixat”, ironitzava el jove agredit, que ha decidit fer pública una fotografia seva després de rebre sis punts de sutura. Segons el testimoni de la víctima, quan ha entrat al vagó, quatre nois han començat a molestar-lo, motiu pel qual ha decidit canviar-se de lloc. Un dels assetjadors l’ha seguit i quan el jove agredit li ha preguntat què passava, l’altre li ha respost exaltat que li digués el mateix “d’home a home”. La víctima ha abaixat el cap i l’agressor ha continuat assetjant-lo: “Clar, és que no ets un home, ets un maricó“.

La reacció del jove davant aquestes paraules ha estat titllar el noi de “tonto” i davant les constants amenaces per part dels individus, el ferit ha demanat ajuda a través dels intèrfons d’emergència del vagó. El personal que l’ha atès no ha pogut “solucionar” la situació de manera que la víctima ha esperat fins arribar a la parada on havia de baixar del metro. Quan ja enfilava les escales per abandonar l’andana, els presumptes agressors l’han “fet caure per l’esquena” i han començat a donar-li puntades de peu. “Al principi he pogut defensar-me i dos han caigut al terra, però eren quatre contra mi, així que m’he encongit per esperar a que passés”, relata. 

Els vigilants de seguretat del metro han arribat poc després i han aconseguit aturar l’agressió. “M’he tocat la cara, he vist que la tenia plena de sang”, explica el jove. Els Mossos d’Esquadra i el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) s’han desplaçat fins el lloc dels fets per atendre la víctima, que presenta un tall sota l’ull pel qual ha hagut de rebre sis punts de sutura.

L’Observatori contra l’Homofòbia ha condemnat l’agressió i ha volgut solidaritzar-se amb el jove ferit assegurant que no hi pot haver “cap agressió sense resposta”.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »