Dos anys de presó per l’home que va banyar una nena de cinc anys en aigua bullint

Rate this post

L’home que va posar una nena de cinc anys en una banyera amb aigua bullint ha estat condemnat a dos anys de presó. El culpable, un veí de Terrassa de 23 anys i de nacionalitat mexicana, haurà d’indemnitzar a la víctima amb 50.000 euros per les lesions causades per les cremades i no es podrà acostar a menys d’un quilòmetre de distància de la petita.

Els fets es van produir durant l’estiu de 2013, quan la menor -que vivia a Ciudad Real- va anar a passar uns dies a casa la seva madrina a Terrassa. Al domicili va coincidir amb el jove, que era la parella de la dona. 

Sobre les tres de la tarda del 19 d’agost, l’acusat es va quedar al càrrec de la petita. En un moment donat i amb la intenció de “menyscabar la integritat física” de la nena, l’home la va posar fins a tres vegades en una banyera amb aigua bullint, provocant-li cremades de segon i tercer grau en el 18% del seu cos, dels genolls cap avall. 

La menor va haver de ser intervinguda per cirurgians plàstics i va estar a l’UCI al voltant de 30 dies. Com a conseqüència de les lesions produïdes, la petita encara arrossega seqüeles: ha perdut en un 15 i 10% la mobilitat dels peus i conserva les cicatrius visibles de la vintena de punts de sutura.

El judici s’ha celebrat cinc anys després de l’incident i la sentència de la secció 22 de l’Audiència de Barcelona ha estat acceptada de conformitat per les dues parts. A favor de la defensa de l’acusat ha jugat el llarg temps d’espera per a la celebració de la vista i els 15.000 euros que va pagar a la víctima en concepte d’indemnització.

Anar a la font
Anton Rosa

Powered by WPeMatico

Translate »