Dissabte a la TV: Laura Rosel amb Ponsantí o Margarita Robles a La Sexta

Rate this post

Dissabte plujós a Catalunya. Les TV esperen fer l’agost del share amb dos programes de contingut polític: Preguntes freqüents i La Sexta Noche. TV3 porta des del setembre liderant amb el FAQ‘s, fins el punt que la seva presentadora ja té imitació a Polònia, cosa que mai no va aconseguir el seu predecessor Ricard Ustrell. Cap dels dos sembla especialment fàcil d’imitar, però els tics de Rosel amb les mans es veuran accentuats durant l’entrevista a Escòcia amb Clara Ponsatí. La consellera d’Ensenyament a l’exili de Saint Andrews que Laura Rosel ha gravat. Al plató veurem els habituals: des de Pilar Rahola a un polític de Bildu, un cantant indepe (toca Txarango) i un jurista. El menú de cada dissabte. De postres, Rosel es menja ja la mona perquè tot indica que descansarà dissabte vinent.

rosel mona faqs

TV3

A La Sexta ja no saben qui convidar per fer ombra a TV3. Margarita Robles no és la cita més seductora d’un First dates de dissabte a la nit. Entre Ponsatí i Robles, guanyarà la perseguida pel Llarena. La Sexta no pot robar un convidat a TV3 i li pren a Telecinco: Cayetano Martínez de Irujo no va al Deluxe sinó al debat polític dI’ñaki López. El fill petit de la duquessa d’Alba té mania als indepes, així que donarà titulars tipus Álvaro de Marichalar.

cayetano efe

EFE

Posats a passar una nit prop del paroxisme la tria En Blau és Sábado Deluxe. Però no l’avorrit enèsim polígrafo a Gustavo González sobre Lapiedra sinó una entrevista l’esquer de la qual ens ha fet picar com sardines: 

Amb aquest titular ens hem quedat sense paraules.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »