Discursos de Cuixart amb actors al metro i Jordi Cañas insulta: “Sois una secta”

Si agafeu el metro de Barcelona pot passar que un home o una dona s'aixequin del seient i comencin a pronunciar frases molt identificables: són de Jordi Cuixart. Són actors que en nom d'Òmnium han engegat aquesta campanya per conscienciar sobre el missatge pacífic del pres polític. Un vídeo que circula a twitter on és fàcil identificar actors com Pep Planas, habitual de sèries de TV3 com Secrets de família o Ventdelplà. Una cara coneguda i un missatge de pau encara més familiar:

Però sempre que hi ha un missatge de pau hi ha d'haver un missatge de verí, d'ira, d'odi, d'ignorància. I són els de sempre: Societat Civil Catalana, Jordi Cañas, tabarnesos i premsa ultra unionista han qualificat el missatge de "secta":

jordi cañas EP

jordi cuixart eyropa press

EP

Tots dos es diuen Jordi C., són catalans i servidors polítics, un eurodiputat i l'altre pres polític. Cañas creu que les paraules de Cuixart són del líder d'una secta. Els devots de Cañas han insultat Cuixart com si fos el líder dels hare krisna o de la cienciologia. Si va de sectes, el líder de la secta de l'odi és Cañas. I pagant nosaltres.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: