Dimiteix el cap de l’Exèrcit per la polèmica de les vacunes

El cap de l’Estat major de la Defensa (JEMAD), el general Miguel Ángel Villarroya, ha presentat la seva dimissió davant la ministra de Defensa, Margarita Robles, després de fer-se públic que havia avançat la seva vacunació sense respectar el protocol marcat pel Ministeri de Sanitat. La ministra ha acceptat la dimissió.

El general Miguel Ángel Villarroya ha presentat la seva carta de dimissió a la ministra Robles en la qual assegura que ho fa amb “l’única finalitat de preservar la integritat, continuïtat i eficàcia de la cadena operativa de les Forces Armades”, tot i que assegura que no va pretendre aprofitar-se de privilegis.

“El JEMAD, en compliment de les seves obligacions, d’acord amb els protocols establerts i amb l’única finalitat de preservar la integritat, continuïtat i eficàcia de la cadena operativa de les Forces Armades, ha pres recentment decisions que considera encertades i que mai han pretès aprofitar-se de privilegis” ha escrit.

La ministra de Defensa, Margarita Robles, va demanar divendres un informe al mateix general Villarroya després publicar-se que ell i altres generals de l’Estat Major de la Defensa s’havien vacunat ja de la covid-19 sense respectar els temps que marquen els protocols sanitaris.

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: