Diga’m com viatges i et diré quina guia necessites

Rate this post

Ets dels que no pots viatjar sense una guia de la ciutat? En aquest article fem una tria de les millors guies de viatge perquè trobis la que més s’adapta a les teves necessitats. 

Giphy

Barri a Barri

Si us agrada portar un mapa a sobre però no voleu semblar el típic turista que porta un desplegable gegant, el Plano-Guía d’Ediciones B és la vostra opció.
És un llibret de mida petita, 12 x 17 cm (més petit que un DVD), que divideix la ciutat en diverses zones. Cadascuna d’aquestes inclou una breu descripció dels principals punts d’interès turístic del barri, recomanacions de restaurants, cafeteries, discoteques i hotels. A més, també hi ha informació pràctica com un planell del metro, horaris de museus i botigues i el calendari de festius, entre d’altres. 

guia de paris

A cadascuna de les zones hi ha un petit desplegable que et mostra tots els carrers i llocs importants del barri. En grans ciutats com París o Londres que s’ha de caminar molt, aquesta és una guia que pesa poc ideal per no anar carregant pes. 

Preu: 10,40 euros.

Mapa de butxaca

Més petit encara que l’anterior hi ha el Popout map, de 9,5 x 13 cm (més petit que un CD). És un format ideal per a ciutats que ja hem visitat abans o per fer de complement d’altres guies.

london map

Londres maps popout   

Londres és una gran ciutat amb infinitat de llocs per visitar, te’n recomanem alguns no tan turístics.  

Preu: 5,78 euros.

La “típica”

Hi ha gent que és molt d’una marca o d’un autor concret i quan li agrada una cosa, no la vol canviar. Amb la guia Lonely Planet passa el mateix. L’editorial australiana és una de les més conegudes mundialment amb una venda anual de més de 6 milions de guies, el que són 16.438 al dia i més de 685 l’hora…el que venen a ser moltes guies. Segons expliquen a la seva web, el seu objectiu és inspirar i ajudar a organitzar els viatges als seus usuaris. La guia inclou seccions per aquells que visiten la ciutat per primera vegada, les activitats que hi ha mes a mes i, també les excursions més pròximes a la ciutat.

LonelyPlanet munich

Aquestes famoses guies tenen un ampli catàleg amb més de 200 destinacions. Japó, Indonesia, Asutralia, Estats Units… Les podràs visitar totes? Si només tens un cap de setmana, pots començar per una ciutat europea com pot ser Munic.

Preu: 21,75 euros.

Totes en una

Una guia ideal per aquells que ho preparen tot abans des de casa és la guia de 36 Hours. 125 Fines De Semana En Europa de The New York Times. Massa gran per portar-la amb tu de viatge. Ofereix 130 itineraris seleccionats per experts per descobrir els secrets millors guardats de cada ciutat. A més, la guia barreja les recomanacions més pràctiques com els mapes del metro amb més de 500 restaurants i 400 hotels. 

36 hours nova york

Una guia elegant i molt ben treballada amb més de 800 imatges i il·lustracions. 

Guia New York Times 36 Hours

Taschen Books

Una guia que amb les seves imatges i il·lustracions et permet descobrir món sense moure’t del sofà de casa.

Preu: 28,49 euros

Pels més moderns

Viatges a Nova York i vols allunyar-te dels típics llocs turístics? La Nova York Hipster  de Mario Suárez et proposa una alternativa per estar a la moda i que quan tornis a Barcelona puguis presumir d’haver menjat en el restaurant del moment i d’haver comprat allò tan in i que aquí encara està per arribar. 

New York Hipster

Preu: 9,45 euros

Per als més petits

Sou dels que gaudiu dels viatjes en familia? Aquesta guia us ajudarà que els més petits de la casa gaudeixin tant com vosaltres dels viatges. La guia de viatges de Londres per a nens no és una guia pels pares sinó què és una guia perquè els nens puguin conèixer la ciutat i un nou idioma de manera divertida.  

71pIkym4xrL

És d’Ediciones GAESA i també està disponible per Ipad.  

Preu: 7,12 euros

Pels que es queden aquí

Les vacances no sempre són per viatjar. Amb aquesta guia no cal moure’s de Barcelona per gaudir de les recomanacions gastronòmique​s del periodista Ricard Martín. El llibre Barcelona a peu de porc. Un recorregut per les cases de menjar de la ciutat (Cossetània Edicions) fa un repàs de les populars cases de menjar de Barcelona  que pots descobrir sense la necessitat d’agafar cap vol.

Barcelona Peus de Porc

Preu: 12,06

Com pots veure hi ha tants estils de guia diferents com maneres de viatjar. Ja has trobat la teva? 

Anar a la font
Mònica Escrivà

Powered by WPeMatico

Translate »