Difamen Shakira acusant-la de vendre un collar nazi

Rate this post

Shakira està vivint tot un malson. Quan semblava que tornava a somriure engegant la gira i omplint els escenaris d’arreu d’Europa, tot s’ha torçut de nou. Què ha passat, ara? Doncs que tots els mitjans s’han bolcat en acusar-la de fer apologia del nazisme.

Anem a pams. Com és habitual, sempre que inicia un tour l’acompanya d’una campanya de merchandising brutal. Samarretes, llençols, fundes de mòbil… i joies. Tot, amb la imatge promocional de Shakira.

Doncs bé, una imatge d’un presumpte penjoll que venia a la pàgina web oficial ha fet les delícies dels seus detractors. Es tractaria d’un collar amb la icona del Sol Negre, símbol compost de dos cercles concèntrics amb dotze raigs al voltant. Es considera un símbol que representa la fi del món, utilitzat per les SS nazis durant la segona guerra mundial. Actualment és un símbol recurrent entre els neonazis, recollit com una simbologia motiu de sanció que està prohibida. A la foto que han publicat molts mitjans es veu el fons de la pàgina de Shakira amb aquest símbol clarament visible.

shakira penjoll 3 instagram

shakira penjoll 4 instagram

Ara bé, si entrem ara veiem com el penjoll que venen no el conté. Ni a l’oficial ni tampoc a la pàgina en la qual es poden comprar les seves entrades, no apareix enlloc. La joia que venen té la mateixa forma i el mateix gravat al voltant amb el nom de Shakira, sí, però tenint a l’interior una sanefa.

penjoll shakira livenation

penjoll shakira 2 livenation

Sembla probable que algú ha fet un muntatge amb aquesta foto per deixar malament a Shakira. Però el que sobta és que la cantant encara no s’ha pronunciat al respecte, sense denunciar-ho.

Realment havia promocionat el collar en algun moment i van retirar-lo en adonar-se’n de l’error? Sigui com sigui, la gent no es fia ni un pèl i han començat a deixar-la verda. Acusant-la de nazi directament i assegurant molts que no li perdonaran mai. Com acabarà aquesta història?

Anar a la font
Jennifer Navarro

Powered by WPeMatico

Translate »