Diane Keaton assegura que la seva última cita va ser fa 35 anys

Diane Keaton fa molt que no queda amb cap home amb finalitats amoroses i no n’està gens preocupada. En una entrevista per a la revista ‘InStyle’, l’actriu s’ha sincerat en relació a alguns aspectes personals. Quan li pregunten si hi ha homes que s’interessen per quedar amb ella, l’actriu és molt clara: “Mai. Deixem les coses clares. Això és important: no he tingut una cita… diria que en els últims 35 anys. No hi ha cites”. “Tinc molts amics homes. Un munt d’amics, però sense cites”, afegeix Keaton, de 73 anys.

L’actriu, que en el passat va ser parella d’homes com Woody Allen i Warren Beaty, té dos fills: Dexter, adoptada el 1996, i Duke, adoptat el 2001. No obstant això, mai s’ha casat amb cap de les seves parelles, com va comentar en una altra entrevista: “Tinc 73 anys i crec que soc l’única a la meva generació o fins i tot en comparació amb les generacions anteriors que ha estat una dona soltera tota la vida. No m’importa, perquè crec que necessitava més l’aspecte maternal”.

“No crec que hagués sigut una bona idea casar-me, i realment m’alegro de no haver-ho fet, i estic segura que ells també són feliços” per no haver arribat al matrimoni, diu l’actriu californiana. “Soc una noia estranya. Recordo que una vegada, a secundària, un paio es va acostar i em va dir: «Algun dia seràs una excel·lent esposa», i jo vaig pensar: «No vull ser la dona de ningú»”.

Anar a la font – Ara.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: