Diada a la baixa

L’ANC preveu que baixi l’assistència en la manifestació de la Diada d’enguany i ha pensat en fer-la mixta, mig presencial i mig virtual, ja que preveuen que degut a la crisi sanitària del coronavirus molta gent no hi podrà assistir per ser “grups de risc”.

També han descartat fer una gran concentració a Barcelona i les mobilitzacions in situ es distribuiran pel territori. La presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie, ha explicat a RAC1 que no volen ser presoners de formats i han pensat en aquest model perquè tothom hi pugui participar en el context sanitari actual.

Paluzie ha dit que “aquestes fórmules mixtes virtual i presencial perquè els grups de risc probablement no podran sortir al carrer i altres sí”. “Mirant de combinar-ho, però que ningú quedi exclòs del fet d’expressar-se i mobilitzar-se aquest 11-S”, ha afegit.

La líder de l’entitat sobiranista ha afegit que aquest any la mobilització també està adreçada als no independentistes perquè “la crisi ha evidenciat que des de Catalunya no tenim les eines per fer front a una crisi d’aquesta magnitud, perquè no som un estat, per tant la independència com una necessitat”.

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: