Detingudes quatre persones en un club cannàbic on es venien drogues

Rate this post

Quatre persones han estat detingudes per la Guàrdia Urbana de Barcelona en el marc d’una intervenció d’un club cannàbic al districte de Ciutat Vella de Barcelona, on presumptament es portava a terme tràfic il·legal d’estupefaents.

L’acció es va realitzar el passat dijous, a les 18:30 hores aproximadament. Els agents van confiscar diferents quantitats de marihuana i haixix, derivats d’aquestes substàncies i eines per a la seva manipulació, així com 3.000 euros en metàl·lic, segons ha informat la Guàrdia Urbana en un comunicat.

DnDGV9XWwAEyxrt (1)

El local tenia llicència per al consum de cànnabis, però l’activitat de tràfic de drogues incomplia amb la normativa aprovada per l’Ajuntament el 2016, que regula el funcionament d’aquests locals amb l’objectiu de “compatibilitzar el dret d’associació dels consumidors” amb la protecció de la salut pública.

L’actuació és fruit dels dispositius de “vigilància intensiva” que es duen a terme a Ciutat Vella per acabar amb el fenomen de les associacions cannàbiques il·legals. Aquest districte allotja un total de 34 establiments amb llicència per consumir cànnabis, i des de l’inici del mandat d’Ada Colau s’ha actuat contra 61 associacions que oferien aquesta activitat de forma il·legal.

De totes aquestes associacions il·lícites, 46 d’elles s’han precintat judicialment, set estan en procés de precinte, i vuit estan vigilades perquè la Urbana ha rebut informació d’una presumpta activitat il·legal de narcotràfic.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »