Detinguda la novia de l’exparella de la jove apunyalada mortalment a Alcorcón

Rate this post

La novia de l’exparella de la jove de 17 anys apunyalada a Alcorcón ha estat detinguda com a sospitosa de l’assassinat. Agents de la policia han arrestat la noia de 19 anys després que aquesta no es presentés a comissaria durant aquest dilluns, malgrat les sospites de la seva implicació en l’homicidi que havia manifestat la família de la víctima.

La presumpta agressora hi havia amenaçat en diverses ocasions a la jove morta, segons va explicar el seu pare a la premsa aquest dilluns. “La meva filla tenia por. Se sentia amenaçada. Vaig intentar parlar amb el pare de la noia. La meva filla em deia que estava boja”, va assenyalar el progenitor, que assegurava que havia arribat a anomenar-la “drogoaddicta” a través d’unes converses de Whatsapp.

A més, el pare va manifestar que sospitaven que l’agressora era la jove detinguda, ja que la seva filla en el moment dels fets estava parlant amb una de les seves amigues i aquesta li va comentar que, a través del mòbil, havia escoltat la veu de l’arrestada mentre l’amenaçava.

La jove, de 17 anys, va morir diumenge a la nit en la Fundación Hospital Alcorcón després de rebre una punyalada mortal a l’abdomen. Els fets es va produir a l’interior d’un local ubicat en la confluència del carrer Desmonte amb el carrer Cuenca, a prop del domicili on la menor morta vivia amb la seva actual parella.

El cas està sota secret de sumari i s’espera que en les pròximes hores la detinguda passi a disposició judicial, han informat les mateixes fonts. La principal hipòtesi que baralla la policia com a possible motiu de l’atac és la gelosia.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »