Desmantellat un punt de venda i distribució de cocaïna a Nou Barris

Rate this post

Una operació conjunta dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana ha permès desmantellar un punt de venda i distribució de cocaïna a petita escala a Nou Barris i detenir un home per un delicte contra la salut pública en l’àmbit del tràfic de drogues. El detingut, de 23 anys i nacionalitat dominicana, distribuïa cocaïna en petites dosis des del seu domicili, així com píndoles per tractar la disfunció erèctil. Una detenció prèvia de dos homes ha permès seguir la pista fins a aquest pis. El passat mes d’agost, la Urbana va detenir dos homes a la via pública per estar en possessió de 20 grams de cocaïna i uns 1.500 euros en efectiu. La investigació de l’origen de la droga va portar fins a un pis al barri de Ciutat Meridiana.

En constatar que aquest pis era un punt de venda al detall d’estupefaents i de distribució a petits traficants, els Mossos i la Urbana van realitzar el 2 d’octubre una entrada i registre, que va permetre intervenir 1.000 euros en efectiu, cocaïna i elements que indicaven la seva distribució, com ara bàscules de precisió i embolcalls.

mossos droga 2 Nou Barris ACN

També es van trobar una quarantena de píndoles per tractar la disfunció erèctil, i ara s’està analitzant si són medicaments legals o productes falsos que podrien ser perjudicials per a la salut. Les píndoles s’estarien venent també en el mercat negre, ja que cal una recepta mèdica per poder-les comprar.

mossos droga 3 Nou Barris ACN

L’actuació s’engloba en un operatiu conjunt entre Mossos de la comissaria de Nou Barris i la Guàrdia Urbana per a la detecció i control dels punts de venda de droga al barri que generen inquietud veïnal. Aquest dispositiu va començar a l’estiu i ja ha tingut resultats positius.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »