Desinfecten de sarna la comissaria dels Mossos de Ciutat Vella per un menor migrant

Rate this post

Els Mossos d’Esquadra estan desinfectant la comissaria de Ciutat Vella per un brot de sarna declarat aquest dimecres. La malaltia la va portar un menor migrant que portava dormint uns quants dies a una de les sales juntament amb sis companys. 

En concret, la infecció ha obligat a segellar la sala d’espera de la comissaria a l’espera de que aquesta pugui ser totalment netejada de sarna. Els joves que s’han acostat durant aquest dijous al centre de Ciutat Vella han sigut traslladats i repartits entre les comissaries properes i les dependències de la Direcció General d’Atenció a la Infància (DGAIA), al Poble Sec.

Pel que fa al menor infectat i als sis joves amb els que va compartir espai, tots han sigut atesos al centre d’urgències d’atenció primària (CUAP) de Ciutat Vella-Peracamps.

Aquest cas és el primer brot de sarna confirmat per l’arribada massiva de menors migrants no-acompanyats a Catalunya dels últims mesos. Els joves es troben a l’espera de ser reallotjats per la conselleria de Treball, Assumptes Socials i Famílies de la Generalitat.

Anar a la font
Anton Rosa

Powered by WPeMatico

Translate »