Desconvocada la vaga per a la Copa del Rei de bàsquet

Rate this post

No hi haurà problemes i la Copa del Rei de bàsquet se celebrarà com estava previst a Las Palmas de Gran Canaria entre el 15 i 18 de febrer. Oficialment s’ha desconvocat la vaga que havia estat decretada per l’Associació de Basquetbolistes Professionals (ABP).

Les reunions dels últims dies han donat els seus fruits. En una última reunió aquest dimarts a la seu del Consejo Superior de Deportes (CSD), on hi han pres part la mateixa ABP amb els representants de l’ACD i José Ramón Lete, president del CSD, s’ha pres l’última determinació.

Finalment s’ha arribat a un acord sobre el nou conveni col·lectiu, que fins ara allunyava posicions. “Vull felicitar l’ABP i l’ACB per aquest acord que acaben de signar. Han demostrat generositat i altura de mires. Amb aquest acord, jugadors, clubs i competició queden protegits i, per tant, surt guanyant el bàsquet. És un primer pas i molt positiu per a seguir construint el bàsquet i, a més, tenim un marc d’estabilitat per als propers quatre anys. Aquest acord és bo per a ells i bo per a tots”, ha dit Lete.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »