Desastre d’Ana Obregón a ‘Masterchef’: Humiliada, esbroncada i expulsada

Actriu, presentadora, personatge del 'colorín' i biòloga. El currículum d'Ana García Obregón és ben conegut. Malauradament, malgrat els seus esforços, fa l'efecte que li costarà moltíssim afegir nous elements a la llista. Per exemple: Mai no podrà presumir de cuinera. Al menys, cuinera de nivell. La madrilenya, una de les concursants estrella de la nova edició de 'Masterchef Celebrity', ha acabat sent una concursant estrellada. El seu pas pel talent culinari va acabar convertint-se en un calvari i va haver de recollir el seu davantal i marxar cap a casa com a la primera eliminada de la edició. Obregón va acabar tocada i emocionada en saber-se expulsada. Això sí, va ser sincera: "Soy la que peor cocina y esto es un concurso de cocina". Un resum perfecte del que va demostrar al jurat del programa.

La manca d'aptituds culinàries de la ex d'Alessandro Lequio era coneguda per l'audiència, tot i que va començar l'edició amb un triomfant menú vegetarià que la convertia en capitana del seu equip. Un miratge. Allà va començar el seu desastre personal, incapaç de liderar el seu grup i esbroncada per Vicky Martín Berrocal, companya durant les proves. "Tienes que hacer algo. No puede ser que seas la capitana y no estés haciendo nada", li cridava la modista davant la inacció de l'Anita.  "Menuda capitana… ¡Chiquilla, coge y haz algo!". La resta de concursants també li van dedicar boniques paraules, i la van acabar proposant per ser la primera eliminada, cosa que va acabar produint-se. Però el que més mal li va fer a l'actriu de la sèrie "Ana y los siete" havia tingut lloc minuts abans amb la barcelonina Yolanda Ramos: Una imitació que la va deixar amb cara de pomes agres (mentre la resta de concursants i jurat es pixava de riure).

Yolanda Ramos imita Obregon RTVE

Masterchef Celebrity RTVE.es

Yolanda Ramos imita Obregon 2 RTVE

Yolanda Ramos imitació Ana Obregon Masterchef RTVE

"Ya se ha enfadado", deia Ramos després de sentir les paraules (ofeses) d'Obregón. "Perdona, ha sido una serie que hacía siete millones de audiencia todos los lunes en Televisión Española. He hecho diez películas, tres series. Para mí que me imiten significa que estás arriba, o sea que fenomenal”. Fenomenal, sí, però el seu llenguatge corporal deia una altra cosa. Pitjor encara: Allà segurament es va adonar de que, en comptes d'estrella mediàtica, era el pimpampum de l'edició que tot just començava… i que acabava per a ella. 

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: