Desallotgen la casa okupa Ka la Kastanya, al barri de Gràcia de Barcelona

Els Mossos d’Esquadra desallotgen aquest matí una casa okupa al barri de Gràcia que porta per nom Ka la Kastanya, al carrer Torrent de les Flors, segons han confirmat a l’ACN fonts policials. Actuen per requeriment del jutjat número 30 de Barcelona. Els okupes ja sabien que hi havia un desallotjament amb data oberta pendent des de feia dies. Segons han explicat a Twitter, els antidisturbis han entrat abans de les 6 del matí.  Com és habitual en aquest tipus de casos, s’ha convocat una concentració de suport a les portes de la casa, ja que, segons els okupes, hi hauria persones resistint a dins de l’edifici. “Defensarem tots els espais alliberats de la brutalitat policial i del capital. Okupació, resistència i acció directa”, han exclamat a través de les xarxes, alhora que han convocat una manifestació per aquesta tarda a les 19 hores a la parada de metro Fontana.

ESTAN DESALLOTJANT KA LA KASTANYA

Avui, dia 18 a les 5.50h, els antidisturbis han irromput a casa nostra a cop d’ariet. Volien desallotjar-nos fàcilment, però estàvem preparades. Hi ha diverses companyes que resisteixen a l’interior de l’edifici.

— CSOA Ka la Kastanya 🏴🔥 (@kalakastanya) September 18, 2019


“Tornarem a okupar, tornarem a resistir i tornarem a manifestar-nos pels carrers de Gràcia. El conflicte no s’ha acabat. Ens veiem als carrers!”, han continuat els okupes, que es queixen que se senten “expulsats dels carrers i de Barcelona”. “Una ciutat que no ens podem pagar, que ens esclavitza en la precarietat i que ens sotmet amb les seves forces repressives”, afegeixen.

DESALLOTJAMENT DE KA LA KASTANYA

Concentració carrer sots amb Sant Salvador en suport a les companyes que resisteixen dins.

CAL GENT pic.twitter.com/G5MrCkdiYx

— CSOA Ka la Kastanya 🏴🔥 (@kalakastanya) September 18, 2019

Anar a la font – Ara.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: