Denuncien perills per circular al Port Vell per l’ocupació dels manters

Rate this post

El problema dels manters cada cop és més accentuat a Barcelona. L’última denúncia a aquest col·lectiu arriba per invasió de la vorera del Passeig Colom de Barcelona, on fa tan sols un dies va haver-hi una batalla campal entre els venedors ambulants i la Guàrdia Urbana.

En uns vídeos als que ha tingut accés El Nacional, es pot veure com una gran quantitat de manters inunden la vorera del carrer i obliguen a vianants i bicicles a circular pel carril bici, fet que comporta grans dificultats de circulació. De fet una ciclista ha assegurat que molts cops es veuen obligats a anar pel carril bus, fet que, alhora, comporta que taxistes i autobusos els toquin el clàxon i “els avancen perillosament posant en risc la seva integritat física”.

A més a més, els usuaris del Bicing, el serveis municipal de ‘sharing’ de bicicletes, també es queixen que és complicat poder accedir a les bicicles ja que els mateixos manters s’hi posen al damunt i impedeixen el seu accés.

Aquest és un capítol més de les queixes que ha rebut el govern d’Ada Colau en relació a l’actuació i situació dels manters a la ciutat que en els últims mesos han provocat diversos disturbis com a col·lectiu.

Anar a la font
Adrià Rovira

Powered by WPeMatico

Translate »