Demanen boicot a FAQs per haver purgat Laura Rosel (i samarreta d’homenatge)

Rate this post

L’acomiadament de Laura Rosel al capdavant de Preguntes freqüents porta cua. La notícia ha alegrat uns i entristit uns altres, però com sempre els indignats són els més sorollosos. Als comentaris de la notícia s’hi poden llegir fans de la presentadora purgada que no entenen les explicacions d’El Terrat i TV3. Normalment si no s’entenen és que no són certes, o són insuficients. Afirmar que se la fa fora perquè es vol “reforçar la part d’entreteniment” sembla una excusa. Una mostra de missatges a la xarxa irades contra la substitució de presentadora a mitja temporada:

L’últim tuit és el més especial per Laura Rosel, el de l’autor de les samarretes del programa Jordi Calvis. Ja les dissenyava per Ricard Ustrell i res no fa pensar que Cristina Puig no en porti una dissabte a la nit. Màxima expectació i audiència assegurada excepte per aquells que criden al boicot, via twiter o whatsapp. Un que ronda diferents grups:

whats rosel

L’autor del missatge no encerta massa. Ni és cert que dissabte presenti Rosel ni sap català amb aquest “tindran que rectficar” que fa mal als ulls. I trucar al Servei d’Atenció a l’Audiència de TV3 pot servir per parlar amb Mari Pau Huguet una estona però no “hauran de rectificar” res. La decisió supera la lògica de l’audiència. El programa era líder amb Ustrell i amb Rosel. El canvi de realitzador suposava un indici del que ha acabat passant. La cadena substitueix Paulí Sobirà als comandaments del FAQS quan era la mà dreta de Rosel. Al final dels tres que manaven només queda Tian Riba. Segons ha pogut saber En Blau la reunió setmanal de preparació del proper FAQs va ser un funeral i Cristina Puig va conèixer els seus companys el mateix dimecres.

Cristina Puig TV3)

TV3

Laura Rosel segueix en estat de xoc. No respon ni les peticions d’oferir la seva versió ni les mostres de solidaritat que ha rebut de tertulians de FAQs. Qui sembla que li va donar la notícia va ser el director general d’El Terrat Agustí Esteve dilluns mateix. Poc futur al boicot. El programa seguirà sent el més vist del dissabte perquè el format depassa qui el presenti. Els detalls poden ser del presentador però el concepte de FAQs seguirà amb Cristina Puig, amb més mili i taules televisisves que Rosel. Dissabte a la nit, tots mirtant el nou FAQs, i quina samarreta haurà tramat Jordi Calvis.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »