Demanda de responsabilitat patrimonial contra el Govern

Societat Civil Catalana contactarà amb els sectors econòmics afectats pel “vandalisme antisistema” a Barcelona per coordinar una demanda de responsabilitat patrimonial contra el Govern de la Generalitat per la seva  “clara negligència”.

El president de l’entitat, Fernando Sánchez Costa, ho ha anunciat en una roda de premsa a Plaça Sant Jaume, acompanyat de la Junta Directiva d’SCC: “si un dia hi ha actes vandàlics no és la teva responsabilitat, però si succeeix cinc dies consecutius, hi ha una clara negligència dels responsables polítics, que han deixat a la policia als peus dels cavalls”.

Per a Sánchez Costa, “Catalunya està tocant fons. No mereixem un Govern obsessionat amb no disgustar els antisistema. Governar no és dirigir un esplai, és fer complir la llei democràtica que garanteix el progrés econòmic i el benestar”. “Com volen construir un Estat si no saben respondre ni controlar un estat de violència i caos com el que estem vivint?”, S’ha preguntat.

L’entitat ha recordat que les imatges de foc i caos a Barcelona “donen la volta a el món i perjudiquen milions de catalans que depenen de les inversions estrangeres, el turisme i la confiança econòmica”. Finalment, SCC ha fet una crida a una “gran concertació” de la societat civil per “plantar cara a l’onada de dissolució i per construir una alternativa social, cívica i econòmica a la decadència de l’procés”.

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: