Del Bosque posa a lloc Fernando Alonso pel que va dir sobe el coronavirus

La gestió del govern espanyol en la crisi del coronavirus no està sent segurament la millor del món. Els contagiats segueixen augmentant exponencialment i sembla que el confinament durarà més de dues setmanes. Per aquest motiu han sortit moltes personalitats a criticar Pedro Sánchez i les seves mesures, com per exemple Fernando Alonso.

El pilot va recriminar-li fa uns dies a l'executiu espanyol a través d'un Stories d'Instagram (duren 24 hores) la falta de previsió en els plans de contenció. Alonso va arribar a dir que Espanya segueix "per darrere d'altres països en les mesures" i "que cada comunitat autònoma decideixi". Alonso també va apostar per no col·lapsar el servei sanitari i que s'ha quedat "de pedra" amb la tardana reacció del govern espanyol.

I després de carregar contra Sánchez, ara Alonso ha rebut resposta de l'exseleccionador espanyol de futbol Vicente del Bosque. Tot i que no ha citat el seu nom, Del Bosque ha assegurat que "he vist que algú protesta perquè s'han fet les coses molt malament, no estan en camí… i després cotitza a l'estranger".

Un dur revés que posa a lloc el pilot després de les declaracions de Del Bosque a la Cope. A més, l'exseleccionador ha afegit que "hem de ser comprensius amb les autoritats" i ha fet una crida per fer cas anar tots a una.

Seguim totes les notícies i el minut a minut sobre el coronavirus i les seves afectacions a Catalunya, Espanya i el món.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: