Del Bosque critica Asensio i Rodri, i es qüestiona: “Què hagués passat si fossin catalans?”

Vicente del Bosque torna a escena. L'exseleccionador espanyol ha repassat l'actualitat de la roja just el dia que es compleixen 9 anys que van ser campions del món per primera vegada en la història i ha explicat quins són els records que guarda.

Piqué i Xavi van patir crítiques per ser catalans

"És un record extraordinari perquè en més de 100 anys és l'únic títol que tenim. No he tornat a veure el partit, tinc un record entranyable i crec que si es veu molt, es pot perdre aquest record", ha assegurat a Radio Marca.

Del Bosque EFE

EFE

Però les declaracions que s'han convertit en virals han estat les relacionades amb Marco Asensio i Rodri. Ambdós futbolistes no van anar amb la rojita en l'Europeu sub-21, que finalment van acabar guanyant, però aquest fet no ha provocat que Del Bosque els critiqui.

"M'ha semblat lleig, crec que haurien d'haver anat i ser al costat dels seus companys. M'ha sabut molt malament, no sé si tenen la culpa ells o els clubs, però no m'ha agradat. Si haguessin estat catalans els que ho haguessin fet que hauria passat?", ha assegurat l'exseleccionador.

Gerard Pique Sergio Ramos selecció espanyola entrenament futbol EFE

EFE

Aquesta pregunta retòrica ha recordat a jugadors com Gerard Piqué i Xavi Hernández que van haver de patir crítiques per ser catalans i del Barça.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: