Deebot Ozmo 950, el robot aspirador més complet i autònom

Sempre que comença a popularitzar-se una nova tecnologia, un petit percentatge de la població sent atracció davant de la novetat i adquireix el dispositiu per al seu ús. Són els anomenats early adopters –un terme anglosaxó que podria traduir-se com primers usuaris–, un nombre de persones que estan disposats a invertir una certa quantitat de diners davant de la promesa que allò pel que aposten els satisfarà.

Habitualment, els primers dispositius de cada tecnologia (televisors de pantalla plana, smartphones, tablets…) solen ser cars i queden encara molt lluny d'allò que els seus fabricants seran capaços d'oferir a nivell d'experiència d'usuari. Però tot i així, sempre hi ha un grup de persones que es llancen davant de la novetat.

Va passar als EUA el 2002 quan van sortir al mercat els primers models de robots aspiradors, unes màquines que tenen bastant poc a veure amb les que ara es venen, cada vegada en més quantitat. Tant, que recentment et explicàvem en aquest article si valia la pena comprar un robot aspirador.

Més d'una dècada i mitja després d'allò primers models als quals calia ajudar bastant i l'autonomia dels quals era discutible, els actuals robots aspiradors semblen convèncer la majoria dels qui els tenen. Això no vol dir que no presentin encara inconvenients o els faltin funcionalitats en alguns casos, però la millora ha estat molt notable en els últims anys.

Tant és així que amb l'arribada del nou robot aspirador de la marca Ecovacs, es pot dir que el segment dels robots aspiradors ha pujat un esglaó qualitativament parlant. Es tracta del Deebot Ozmo 950, una màquina que és capaç d'oferir una sèrie de funcions molt interessants i s'ha convertit en la referència del mercat.

950 escáner

Per què el Deebot Ozmo 950

 

Són diversos els aspectes que més destaquen en el nou model d'Ecovacs. Per començar, és un robot aspirador que compta amb una combinació de les tecnologies d'aspirat i fregat.

Aquest robot aspirador pot realitzar la neteja profunda a qualsevol terra de la casa, tant si es requereix un aspirat potent com si es necessita una fregada intensa. Tot en un. Explica amb un dipòsit d'aigua de 240 mil·lilitres i una bomba controlada electrònicament que regula amb precisió la sortida d'aigua per no humitejar massa el drap de la neteja. La brutícia i qualsevol líquid que hagi estat vessat es netegen sense que el terra quedi xop.

Mentre que altres robots aspiradors poden passar fàcilment de catifes a terres llisos, l'Ozmo 950 compta amb una tecnologia de detecció de catifes que li permet evitar passar a les catifes mentre està fregant el terra i una vegada acabat aquest procés, passar a aspirar les catifes incrementant el seu poder de succió quan opera sobre el teixit.

Així mateix, disposa d'una tecnologia nova i pròpia que rep el nom de Smart Navi Technology, mitjançant la qual és capaç de guardar en la seva memòria interna fins als plans de tres plantes –ideal per als habitatges unifamiliars– que prèviament ha traçat el mateix|propi robot aspirador gràcies a la seva capacitat de mapatge. D'aquesta manera, l'Ozmo 950 es mou amb total facilitat per la casa sense necessitat d'estar escanejant constantment les mateixes coses una vegada i una altra.

Gràcies a la tecnologia que permet a la màquina comptar amb el mapa en la seva memòria, l'usuari pot treure-li un enorme partit al robot a través del seu smartphone des d'on vulgui. A través d'una aplicació del telèfon, l'usuari podrà ordenar a l'Ozmo 950 (que compta amb connexió wi-fi) quins llocs de la casa vol que netegi i quins no, així com conèixer a tota hora en quin lloc de la llar és en cada moment el robot aspirador.

Però no acaben allà totes les possibilitats del control a distància, sinó que la connexió a través de l'app permet encendre o apagar el robot aspirador des d'on es trobi l'usuari, ajustar la potència d'aspirat o canviar el mode de neteja. A més, es pot controlar a través dels altaveus intel·ligents Amazon Echo i és compatible amb Google Home.

950 salt

L'Ozmo 950 és capaç de superar obstacles, com catifes, de fins a 20 mil·límetres i gràcies que només mesura 93 mil·límetres d'alt, passa per sota de llits, mobles i altres zones d'accés complicat amb gran facilitat.

Amb la sortida al mercat de Deebot Ozmo 950 d'Ecovacs, es converteix en la referència al sector. Un robot aspirador amb més de tres hores d'autonomia, que torna al centre de recàrrega abans que se li acabi la bateria i que, si bé costa 599 euros, es pot dir que deixarà satisfet, quant a capacitat i rendiment, qui l'aconsegueixi.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: