De Carreras i Félix de Azúa, al rescat de Ciutadans

Dos dels fundadors de Ciutadans, Félix de Azúa i Francesc de Carreras, han participat aquest dissabte en un acte electoral de la formació juntament amb el candidat a la presidència de la Generalitat, Carlos Carrizosa i la presidenta del partit Inés Arrimadas. Ambdós fundadors de la formació taronja han donat suport al candidat i han considerat que el projecte que representa Ciutadans és “imprescindible”.

El fundador de Ciutadans, Francesc de Carreras, ha apuntat que la formació “és més imprescindible que mai” perquè “les mateixes raons per les quals es va fundar el partit en 2006 segueixen vigents ara”, com és “la lluita contra el nacionalisme”. Félix de Azúa, en la seva intervenció, ha recalcat la història del partit i ha assenyalat que Ciutadans és l’única força política “capaç d’acabar amb el caïnisme d’uns contra altres”.

El candidat taronja a la Generalitat, Carlos Carrizosa, ha afirmat que farà un pas endavant i treballarà “per la convivència i els problemes reals dels catalans” si el constitucionalisme aconsegueix “un escó més” que l’independentisme, ja que “és el moment de fer el pas per aconseguir un canvi i treballar per a tots els catalans”.

La presidenta de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha recalcat que la seva formació “és un partit que ja ha fet història” per haver “reviscut el centre polític a Espanya” i per haver demostrat amb la victòria electoral a Catalunya l’any 2017 que “no era veritat que aquesta terra era nacionalista o que ens volíem independitzar”.

Arrimadas ha manifestat que els partits independentistes “estan molt nerviosos” perquè “veuen una opció real de perdre el govern de la Generalitat”, però ha afegit que, encara que no hi hagi una coalició de partits separatistes en el govern, el que pot haver-hi és “un tripartit entre el PSC, ERC i els Comuns”.

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *