David Muñoz deixa de formar part de l’Spar Girona

El fins ahir segon entrenador de l’Spar Girona des del 2017, David Muñoz, ja no forma part de l’Uni segons ho comunicava el club ahir, destacant-ne la professionalitat i dedicació i desitjant-li molta sort en la seva carrera esportiva.

El tècnic barceloní (1982) va arribar a Fontajau per ser la mà dreta d’Èric Surís la tardor del 2017 i, des de la destitució del gironí l’1 de novembre, formava part del cos tècnic que encapçala Alfred Julbe i al qual s’hi havia incorporat després Laura Antoja.

“Des de la junta directiva només podem donar les gràcies a aquests anys que en David ha estat al club. Ens ha ajudat a créixer. És un gran treballador i ha sigut molt honest” diu Pere Puig, el director esportiu de l’Uni. Muñoz havia passat pel Barça CBS i el Femení Sant Adrià.

Protagonista

“La situació no era la millor, però les jugadores de seguida se’n van adonar i van ajudar a canviar-la. Van tenir molta iniciativa durant tots els minuts i van ser molt respectuoses amb les decisions que vam prendre, sense tenir dubtes”, deia David Muñoz, després de dirigir l’Spar Girona a Schio per la desqualificació d’Alfred Julbe, a 3:36 per acabar el tercer quart (55-47) de l’últim partit de l’Eurolliga, en què l’Uni es classificava per als quarts per un sol punt (77-74). “Dins un partit sempre es poden donar situacions d’aquest tipus”, recordava, “sorprès per la rellevància del partit i amb poc temps per mentalitzar-me de les decisions que tocaria prendre”.

Anar a la font – El Punt Avui – Esports

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *