David Gallego inaugura les rotacions amb el Lucerna

David Gallego va marxar de Lucerna la setmana passada notablement satisfet pel còmode resultat obtingut (0-3), però especialment pel fet que la irrupció d’homes com Vargas o Ferreyra hagi augmentat la competència interna de la plantilla. En un estiu en què s’han traspassat Hermoso i Borja Iglesias, era imprescindible regenerar l’equip amb jugadors de nivell mitjà-alt que contribuïssin a posar les coses difícils a Gallego a l’hora de confeccionar les seves alineacions. La d’aquesta nit (21 h, Esport3 i #Vamos), en el duel de tornada contra el Lucerna, estarà condicionada pel resultat obtingut a l’anada i per la proximitat del debut a la Lliga, diumenge contra el sempre exigent Sevilla. Uns condicionants que han dibuixat un context propici perquè el partit d’avui serveixi com a inauguració oficial d’una sèrie de rotacions que es poden anar repetint al llarg de la temporada, especialment si l’Espanyol es classifica per a la fase de grups i per a rondes més avançades de l’Europa League.

Serà feina de David Gallego i del seu cos tècnic decidir si alterna gairebé tot el bloc o només algunes peces entre els partits que disputi entre setmana de l’Europa League i la Copa i els del cap de setmana de la Lliga. En aquest sentit, la direcció esportiva de l’Espanyol ja fa setmanes que treballa per donar al tècnic de Súria diverses alternatives que no alterin el nivell dels més habituals quan entrin en joc, o fins i tot que ajudin a crear un panorama on sigui francament difícil parlar de titulars i de suplents. A Lucerna, tot i comptar amb un equip força reconeixible, tenia una banqueta d’autèntic luxe: Bernardo, Darder, Lozano, Vargas, Puado i Wu Lei.

Tots ells podrien tenir minuts en el partit contra els suïssos en una nit en què caldrà veure si el pròxim rival serà el CSKA Sofia búlgar o el Zorya ucraïnès. A l’anada, van empatar 1-1.

Anar a la font – Ara.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: