Daniela Blume es grava despullada a la platja, ho retira i tenim el vídeo

Rate this post

Dijous 21 de juny comença l’estiu de 2018. Hi ha una cursa boja entre els famosos per quin hi donarà el tret de sortida i la millor manera de fer-ho és un nu integral a una platja. Ana Obregón ja no pot fer la croqueta a la sorra en biquini perquè és a NYC acompanyant el seu fill Álex Lequio en tractament oncològic. I la primera en despullar-se ha estat una catalana amb 300 mil seguidors a instagram: Daniela Blume.

 

A post shared by Daniela Blume (@danielablume) on

Ho ha fet al seu instastories que, com és sabut, són vídeos que només es mantenen visibles a la xarxa durant 24 hores. Però la imatge que ja no es pot veure al seu instagram és aquesta:

blume video

Un dia lleig a una platja solitària, sense veïns de tovallola i passant-se el dit per la boca tota conilla, sense bikini. L’exconcursant de GH VIP i locutora de ràdio ja va desafiar Instagram amb una foto on apareixia amb els pits al descobert per comprovar si acabaria vetada. Encara es pot veure. De veto res:

 

Wish that is censored enough for the system

A post shared by Daniela Blume (@danielablume) on

Ja ningú s’escandalitza per dos pits, ni les xarxes socials. Ha canviat la tàctica i ha fet un vídeo efímer. Però els més ràpids, no sabem si ràpids en tot, han capturar el vídeo i l’han penjat a Youtube. 

És un recopilatori de diferents instastories de la catalana. Algú molt fan que recull tot el que pot de la noia a qui fa temps que no veiem a la TV. Era tertuliana del debat de Joc de cartes que TV3 no ha pogut pagar aquest semestre. Ara que el president Quim Torra ha injectat 20 milions a TV3 potser Vicent Sanchis recupera aquell debat i Blume torna a TV3. Podrà fer una secció que agraís al president l’ajuda a TV3 i titular-la: “Hace un calor que te Torras”.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »