Dani Mateo fitxa per Europa FM

Després de confirmar-se que estarà al capdavant de ‘Zapeando’ (La Sexta), Dani Mateo suma un nou canvi a la seva carrera professional. A partir del 16 de setembre serà una de les veus d’Europa FM, emissora que forma part del grup Atresmedia, també propietari de La Sexta. D’aquesta manera, el programa ‘yu No te pierdas nada’, que Mateo presentava a Los 40, farà el salt a Europa FM en la seva vuitena temporada.

Segons ha confirmat Atresmedia, el programa ocuparà la franja de 14.00h a 16.00 h de dilluns a divendres i tindrà una emissió que recollirà els millors moments cada cap de setmana. tot i canviar d’emissora, Mateo mantindrà els col·laboradors que l’acompanyaven a Los 40, com Joaquín Reyes, Lorena Castell, Carolina Iglesias o Mario Vaquerizo i Alaska. A més, també participaran a l’espai radiofònic Trancas i Barrancas, les dues formigues d”El Hormiguero’. 

‘Yu no te pierdas nada’ es va estenar l’any 2012 i es va començar a emetre per ‘streaming’ a través de la web de Los 40 i posteriorment es feia la redifussió a través de totes les emissores de Los 40. L’any 2015 va passar a emetre’s en directe tant a través de la web com de les emissores de ràdio. Atresmedia destaca que des de la seva estrena el programa acumula 500 milions de visualitzacions a Youtube. 

Anar a la font – Ara.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: