Cunillera: “Vox no cal que es presenti a Catalunya, ja hi ha PP i Cs”

Rate this post

La delegada del Govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, ha avisat la formació d’ultradreta Vox que “no cal que es presenti a Catalunya”, atès que els seus arguments ja estan “representats” per PP i Cs, als quals ha retret que hagin utilitzat el conflicte català com “arma llancívola”.

En una entrevista amb Efe, la representant governamental ha lamentat la “irresponsabilitat molt gran” comesa per PP i Ciutadans a les eleccions andaluses a l’utilitzar el conflicte a Catalunya per aconseguir més vots, a costa de fer “florir” Vox, que ha irromput al parlament d’Andalusia amb 12 escons.

Sobre la possibilitat que la formació ultradretà liderada per Santiago Abascal pogués obtenir en el futur també representació parlamentària a Catalunya, Cunillera ha enviat un missatge a Vox, PP i Ciutadans.

“Si l’aparició de Vox respon estrictament al conflicte català, cosa que jo crec que és més complexa, si és així no cal que es presentin, perquè ja estan representats aquí a Catalunya. Aquí tenim a PP i Cs, que han portat això a Andalusia i que cada dia a Catalunya estan utilitzant els mateixos arguments. Si és per això, no cal que vingui Vox”, ha afirmat.

I és que, per a Cunillera, “la veu del conflicte i d’anar en contra de tots els àmbits de convivència i respecte” ja està representada al Parlament per PP i Ciutadans, pel que ha insistit que “si Vox ha de sortir perquè hagi d’aportar alguna cosa, que no es preocupi: l’espai ja està ocupat”.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »