Cultura torna a la càrrega per impulsar l’ús del català

Cultura impulsarà una nova campanya per fomentar l’ús del català en diferents àmbits de la vida social. El ministeri continua detectant que la llengua oficial no està prou estesa pel que fa a la seva utilització i, per això, destinarà prop de 18.000 euros en la iniciativa, que se suma a la que ja es va fer a inicis d’any.

Així, el consell de ministres ha aprovat la contractació de l’empresa a qui se li encarrega la creació la producció i l’execució de la campanya, que té com a finalitat conscienciar la ciutadania. Es vol que s’incrementi, en tots els àmbits, l’ús de la llengua del Principat.

Riva i Pujol ensenyen els cartells de la campanya.

Relacionat

El treball s’ha encarregat a l’empresa Pixel Concepte. L’import destinat ascendeix a 17.900 euros. Abans de final d’any, s’haurà de tenir enllestida la campanya, que s’emmarca en la voluntat de “donar continuïtat a la dinamització de l’ús de la llengua oficial, d’acord amb els resultats de la darrera enquesta de coneixements i usos lingüístics”. Així, es vol ampliar el missatge que es va llançar a inicis del 2020 sobre l’ús del català en l’atenció al públic.

altaveu.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: