‘Cuéntame, Soraya’, el vídeo de la guerra bruta a les primàries del PP

Rate this post

Les primàries del Partit Popular estan entrant en la seva recta final i la batalla entre Soraya Sáenz de Santamaría i Pablo Casado està més viva que mai. Una bona prova d’aquesta batalla és el vídeo que ha sorgit a les xarxes socials ridiculitzant part dels pesos pesats del partit que donen suport a l’exvicepresidenta de cara a liderar el partit amb la banda sonora i l’ambientació de la sèrie Cuéntame.

Els exministres protagonistes del vídeo són Javier Arenas, Celia Villalobos i l’exministre d’Hisenda, Cristóbal Montoro, i repassa la vida política de tots tres i els moments més impopulars o ridículs de la seva carrera política. Un molt bon exemple és l’enxampada de Villalobos jugant a un minijoc a la seva tauleta.

La part final del vídeo es centra en la candidata, Soraya i acaba amb una frase d’Arenas on diu “els qui hi eren fa 30 anys no poden conquerir el futur”. La gravació acaba amb un “continuarà”, deixant entreveure que hi haurà més vídeos semblants a aquest sobre els altres líders populars que donen suport a Soraya.

Advertència a Casado

Des de la Comissió Organitzadora del Congres del partit, Luís de Grandes ha assegurat que es comprovarà si era necessari fer alguna “advertència” al rival directe de Santamaría a la liderar el partit, Pablo Casado.

Ara bé, des de la candidatura de Casado s’han desmarcat del vídeo i han mostrat el seu “rebuig frontal” a qualsevol acció que ataqui a un altre afiliat o company de la formació. a més, han volgut traslladar a l’equip de Santamaría tot el seu suport i en concret a les persones afectades. alhora han assegurat que tot aquell que vulgui fisurar el partit se’ls trobarà en contra. 

Soraya, profundament trista 

L’exvicepresidenta ha assegurat que està profundament “trista” i que és una “falta de respecte absoluta” als seus companys de partit. A més, ha qualificat el vídeo de no tenir “res a veure” amb el que és el PP. 

Soraya no ha volgut valorar quina és la intenció del vídeo ni pronunciar-se sobre la possible autoria de la cinta i ha volgut reivindicar que ella vol “defensar la gent del partit”, independentment de l’edat, i ha agregat que “l’experiència és important”. 

L’exvicepresidenta també ha advertit Casado assegurant que “només es pot ser president del PP si tens clar que no faràs mal al partit” i ha recordat que seguirà la seva campanya sense criticar cap company de formació.

Aquest pic en la guerra bruta per liderar el partit arriba el dia que el PP ha fer pública el lema del del XIX congrés extraordinari  del PP que serà “El futur d’Espanya”, i que se celebrarà els pròxims 20 i 21 de juliol.

Cal recordar que el president del partit l’escolliran un total de 3.082 compromissaris i per primer cop serà una votació amb urnes i sobres per garantir la privacitat del vot.

Anar a la font
Adrià Rovira

Powered by WPeMatico

Translate »