Cs tanca la llista pel 21-D amb la novetat de Nacho Martín Blanco

Rate this post

El grup polític de Ciutadans ha tancat la llista per les eleccions del 21 de desembre amb l’única novetat destacada de Nacho Martín Blanco.

La llista, encapçalada per Ines Arrimadas, està composada per molts dels noms que la formaven l’any 2015 i segueixen en la mateixa posició, com Carlos Carrizosa en el segon lloc, José Maria Espejo-Saavedra en el tercer, Fernando de Páramo en el quart i Sonia Sierra en el cinquè. D’altra banda, l’executiva nacional de Cs ha decidit que Matías Alonso ocupi el primer lloc en la candidatura per Tarragona, Jorge Soler per Lleida i Jean Castel per Girona.

La incorporació més rellevant ha estat la del periodista i politòleg Nacho Martín Blanco, de qui s’ha valorat la seva oposició pública al procés independentista i la seva defensa de “la unió i la igualtat de tots els espanyols” tant en les seves columnes d’opinió com en tertúlies en mitjans de comunicació. Blanco ocuparà la sisena posició a Barcelona. 

Cau de la llista el secretari d’organització de Cs Fran Hervías, que en la del 2015 ocupava la setena posició i que també es va presentar en la llista de Cs al Congrés, però no va obtenir cap escó.

 

 

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »