C’s acusa Pisarello de pagar-se les vacances amb diners públics

Rate this post

La portaveu de Ciutadans (C’s) a l’Ajuntament de Barcelona, Carina Mejías ha acusat el primer tinent d’alcalde, Gerardo Pisarello que pagar part del seu viatge a l’Argentina i l’Uruguay amb diners públics. Ho ha dit en el transcurs d’una entrevista al programa ‘El matí de BCN’ de Betevé.

Segons Mejías, Pisarello va marxar “al seu país” amb una agenda de reunions “sense interès ni rèdit” per la ciutat de Barcelona, malgrat s’havien explicat així. “Quan comenci l’activitat de les comissions i del plenari municipal demanarem explicacions”, ha senyalat. Mejías assegura que les reunions programades “li van permetre que, com a mínim, la primera part del viatge fos pagada amb diners públics”. 

Gerardo Pisarello ha fet una gira pel país sudamericà i n’ha donat compte a través del seu perfil de Twitter on ha explicat fil per randa la seva activitat: 

Pisarello, com també reflecteix el seu compte de Twitter, hi va anar acompanyat de la família

Al llarg de l’entrevista, Carina Mejías també ha denunciat que aquest estiu s’han viscut situacions “molt crítiques” i que el govern municipal “ha estat inexistent”. “El govern se n’ha anat de vacances i l’alcaldessa ha estat absent”, ha sentenciat. 

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »