Crítiques a Ana Rosa per fer una connexió des de l’escola dels fills de Junqueras

Rate this post

El programa d’Ana Rosa Quintana és en hores baixes. Fa setmanes que perd davant Espejo público, i s’ha convertit en un habitual que deixin anar polèmics comentaris sobre el procés. Recentment, de fet, la presentadora va incendiar la xarxa en qualificar Puigdemont de mamarracho. Una sortida de to que se suma a altres perles que ha anat deixant anar i que no han agradat gens.

Però ara ha estat una connexió en directe el que ha enfadat molts teleespectadors. L’endemà de fer-se públic l’empresonament de Junqueras i els consellers, Ana Rosa es veia amb una bomba a tractar. I per tal de tocar tots els vessants, han organitzat un munt de punts de directe repartits per tot el territori.

El moment de la discòrdia ha arribat amb el directe d’una reportera des de l’escola on estudien els fills de Junqueras. Micròfon a la mà, la noia parlava amb Ana Rosa des de la porta a les bullicioses nou del matí.

Les crítiques no s’han fet esperar, i alguns usuaris han manifestat la seva indignació: “Són hienes, no periodistes”.

Ara bé, això no ha estat tot. Sant Vicenç dels Horts s’ha omplert de periodistes del seu programa, buscant “amics de Junqueras” per preguntar-los com es troben. Val tot per aconseguir audiència?

Powered by WPeMatico

Translate »